Tuesday, June 22, 2010

Mesin Jahit 2nd Hand Untuk Dijual

OK..kepada yang sedang mencari-cari mesin jahit 2nd hand ....THIS IS IT...!!!

Mesin Jahit Epal Model 2049

Usia : 7 tahun
Keadaan : Masih elok
Kenapa nak jual : Kami dah upgrade kepada mesin lain

Harga : RM700 (harga termasuk tapak tambahan)
Syarat : Pembayaran adalah C.O.D
Free delivery untuk area Pulau Pinang & Alor Setar. Area KL free kalau pembayaran boleh dibuat sebelum hari jumaat & untuk delivery hari minggu. (Saya akan ke KL hujung minggu ni)


Mesin ni ada 2 unit. Boleh dirunding. Kepada yang betul2 serius boleh sms/call saya 016 4831744 atau email pondok.craft@yahoo.com

10 comments:

Izzatul Iman said...

mesin jahit ni boleh buat sulam@embroidery tak?

Ayu said...

Izzatul,
Mesin ni has only the basic function. Tak boleh buat sulam or embroidery yg canggih manggih.

rosh said...

teringin nk pakai mesin sulam tp kena menabung dulu. bila la nk p belajjaq buat beg ni...huhuhu... dok sibuk lak la ni...

Amy said...
This comment has been removed by the author.
Amy said...

Mesin Jahit Apple (Matsuyuki)

Mesin Jahit serba guna dgn pelbagai mata jahitan (19 jenis) seperti sulam, tikam leher, jht lubang butang, culting dan pelbagai acessories lagi.

Mesin ini saya beli pd Dec 2008, tetapi saya menggunakanya ketika hadiri kelas jahitan di Apple Ktn sahaja.Sesuai sgt digunakan membuat Patchwork. Ada juga tapak kedut utk buat cadar.

Alasan jual : Nak upgrade beli mesin high speed bagi memudahkan saya menjahit langsir dgn kain yg byk & besar dan boleh memperbaiki mutu jahitan saya.

Dijual dengan harga RM2,500.00 lengkap dgn pelbagai tapak jahitan & acessories.

Berminat ....hubungi 012-4805433 / 014-5328949

aliz said...

Assalamualaikum..masih available lagi ke mesin jahit ni? sekarang dah masuk 8 tahun la ye usia mesin ni.. still in good condition??

Suhaila said...

salam...
saya berminat nak beli.....
ada lagi ker????

Anonymous said...

saya masih ader stok matsuyuki......jarang pakai...berminat hubungi saya 010-4291245

Majdah said...

Salam,

Mesin ni boleh buat jahit tepi kan....berminat kalu masih ada lagi....

wawafesyen said...

Ada sapa2 nak jual mesin ala2 2049 ni lagi tak? Saya minat nk beli

Post a Comment