Monday, July 12, 2010

Mummy & Kiddy Matching Bags

Now..here's an idea...how about if you make matching bags for yourself and your kid..like these.....





Ok tak??...Ini maybe sesuai utk anak perempuan. Kalau nak match dgn anak lelaki..well...gotta find other type of fabric...But then...come to think of it...does your son wants to carry a matching bag with his mum??... Hmm...I kena tanya my own boys...

P/S : I seriously need to brush up on my photo taking...hmm...maybe it's the camera..(cari alasan nak beli camera baru or paksa kawan yg ada kucing jantan nama Popo tolong ambik....)

7 comments:

Mama Nuriel said...

suh je org tu tlong ambikkan......ghegheghe

SyahNur said...

great idea!... cantik... sgt cantik...!

Mila@Rimbun said...

suruh kawan tuh belikan camera baru lg best hihihi.

back pack tuh cun ler... tapi naper tali belakngnyer tuh putih dot dot eks.. not merah dot dot.. apa pon still cute.. sajer tanya.

Sherry said...

very nice :D

rosh said...

so cun le... lg berkobar nk belajaq buat bag ni. mesti my doter suka bangat...

a.n.i.Q.u.e said...

Popo tak kisah kalau kamera tu nak amik gambar Auntie Ayu's bag ... dia cakap nak juga satu bag mcm tu matching utk aku dan dia .. tapi aku cakap "Popo sayang beg tu lebih besar dari Popo .. camna Popo nak bawa" .. terus sentap

huh ..tak kuasa aku nak bawa beg dia

Liana said...

huh! boleh demam teringat hasil kerja k.ayu ni!
mmg cantik... beg macam tu biasa k.ayu jual berapa?

Post a Comment